Datum: 08-08-2020 - 11:16
22
sep
'15

Het hoogste punt bereikt nieuwbouw Hafakker Raamwerk.

Op maandag 21 september werd  het hoogste punt van de nieuwbouw op de Hafakker bereikt. De Hafakker is een onderdeel van Raamwerk waar mensen met een beperking wonen en naar dagbesteding gaan. Op deze dag hebben de cliënten van de dagbesteding en medewerkers...

van de Waterjuffer de bouwvakkers getrakteerd op een heerlijke lunch. Als dank voor de goede werkzaamheden op de bouw tot op heden en om te vieren dat vandaag het hoogste punt is bereikt.  

Aan alles is gedacht
Sinds dit voorjaar is bouwbedrijf Thunnissen gestart met het bouwen van drie gebouwen in de wijk Hafakker. In de drie gebouwen worden 68 eenpersoonsappartementen gebouwd voor cliënten van Raamwerk. Ook wordt er een aantal dagbesteding ruimtes gerealiseerd.

De nieuwbouw is helemaal ingericht op cliënten van de Hafakker. Met allerlei mooie technische snufjes kunnen we cliënten nog beter begeleiden bij het zo gewoon mogelijk leven. We zijn bij de bouw en de indeling helemaal uitgegaan van de wensen en zorgvragen van cliënten.

Zo bestaat de nieuwbouw uit een eigen appartement met eigen sanitair, maar toch ook een gezamenlijke woonkamer en keuken op elke etage. Omdat we weten dat veel cliënten behoefte hebben aan gezelligheid.

Broodjes voor de nieuwbouwers
De mensen van de dagbesteding Hafakker vonden het een leuk idee om de bouwvakkers in het zonnetje te zetten tijdens het bereiken van het hoogste punt. Daarom hebben cliënten een heerlijke lunch verzorgd en bezorgd bij de bouwvakkers. Dat was smullen!

Foto's PR