Datum: 24-02-2020 - 23:57
22
sep
'15

Scouting vrijwilligers naar leerzame Scout-In.

Hoe maak je een gaaf programma in een thema, varen voor landscouts, teambuilding tips of op kamp naar het buitenland, hoe je dat? Dat was maar een greep uit de vele workshops die er te doen waren afgelopen weekend, op het festival voor scouting vrijwilligers. De Scout-In...

Een tiental vrijwilligers van Scouting Bosgeest vertrok vrijdag naar het gloednieuwe Scoutinglandgoed in Zeewolde. Dat was de locatie voor de Scout-In. Met meer dan 5000 vrijwilligers was het festival compleet uitverkocht.

Het weekend staat compleet in het teken van workshops, verdeeld in vijf categorieën: spel, vrijwilligers, accommodaties en materiaal, bestuur en overig was er voor iedereen wat te doen. Verder waren er ook activiteit als varen, yoga, slacklinen en een kuub competitie.

De dagen werden afgesloten met kampvuren of een feestje in een van de tenten. Ook waren er optredens van de bands BZB, Moi Wark, Friends of the Family, Barracuda en de DJ Sir Felix.

Zondag keerde de leiders van Scouting Bosgeest met een hoop kennis, ervaring en lol terug naar Noordwijkerhout. Uiteraard om alle tips en trics dit seizoen toe te passen binnen de eigen groep.