Datum: 05-06-2020 - 15:14
21
sep
'15

Flowers & Fashion Bloemencorso-thema 2016.

Flowers & Fashion is het thema van het 69ste Bloemencorso van de Bollenstreek dat op zaterdag 23 april 2016 van Noordwijk naar Haarlem zal rijden en de avond ervoor door Noordwijkerhout. Alle praalwagens zullen geïnspireerd zijn op dit kleurrijke thema. “Het Bloemencorso...

van de Bollenstreek lijkt dan nog wel ver weg maar achter de schermen zijn we er al volop mee bezig” zegt corsovoorzitter Leo van der Zon enthousiast. “Er wordt druk geëvalueerd, vergunningen worden aangevraagd, draaiboeken worden bijgewerkt en er worden volop nieuwe plannen en ideeën opgepakt. Immers, het is van belang dat het corso blijft vernieuwen.”

De belangrijkste taak van dit moment is volgens Van der Zon echter het werven van de praalwagens: “De eerste trouwe deelnemers zijn al binnen, maar we zijn ervan overtuigd dat zo’n innovatief en inspirerend thema als Flowers & Fashion een maximum aantal praalwagensponsors zal trekken.

Zowel de bloemensector als de Nederlandse mode-industrie pakken internationaal enorm innovatief door en dit draagt natuurlijk bij aan de nationale economie.

Flowers staat daarom voor het grootste exportproduct van Nederland en symbool voor de Bollenstreek en Fashion staat voor vernieuwing en trends.

Kleur is hun gemeenschappelijke deler. Zoveel verschillende invalshoeken zullen ongelofelijk inspireren bij het invullen van de praalwagentitels!”.