Datum: 01-06-2023 - 18:31
19
sep
'15

De jaarlijkse loterij en het koffieconcert van Drumfanfare Altesa.

Na een heerlijke zomer is het verenigingsleven weer begonnen en is het tijd voor de jaarlijks terugkerende activiteiten. Elk jaar in september gaan alle leden van Drumfanfare Altesa langs de deuren om de loten te verkopen. Zijn ze nog niet geweest, dan komen ze zeker...

in de komende dagen langs. De lotenverkoop is een belangrijke bron van inkomsten, waarmee de Drumfanfare weer instrumenten, bladmuziek of uniformen kan aankopen. Of misschien wel een aanbetaling kan doen voor een nieuwe aanhanger.

De loterij kan alleen maar bestaan door de vele gulle gaven van allerlei sponsoren. Veel van de prijzen worden door deze sponsoren ter beschikking gesteld. Giantstore van Bakel uit Bennebroek stelt een dames- of een herenfiets ter waarde van € 600,- ter beschikking. Een fantastische prijs.

Nieuw in het prijzenpakket zijn de voedselpakketten van Jos de Winter en na de enthousiaste ontvangst van de zweefvluchten vorig jaar, heeft de Kennemer Zweefvlieg dit jaar zelfs twee maal twee zweefvluchten ter beschikking gesteld. De Zilk eens van een hele andere kant bekijken, hoe leuk is dat.

Na fietsen en vliegen kan er ook weer gevaren worden. DFDS Seaways stelt twee minicruises ter beschikking. Eén voor 2 personen incl. ontbijt en één voor 4 personen met zakgeld.

En wat is een Altesa loterij zonder bloemen en planten van de eigen kwekers en de alom geprezen taarten van Bakkerij Pompe. Tenslotte zijn er  ook nog gezellige snuisterijen te winnen. Kortom, het is de moeite waard om loten te kopen.

De trekking van de loterij vindt plaats tijdens het koffieconcert. Een gezellig concert op de zondagmiddag. Tijdens het concert zullen de bekende en minder bekende muzieknummers ten gehore worden gebracht. Iedereen is van harte welkom.

Aan de zaal zijn de laatste loten nog te koop. Na het eerste deel van het concert zal de trekking van de loterij plaatsvinden. De gewonnen prijzen kunnen dan meteen mee naar huis genomen worden.

 

Het concert vindt plaats in De Duinpan, Sportlaan 34 in De Zilk, op zondag 11 oktober a.s. De zaal is open om 13.30 uur. Er staat een gratis kopje koffie of thee voor elke bezoeker klaar.

Foto's PR