Datum: 04-06-2023 - 02:56
18
sep
'15

Reünie 25 jaar Marchingband St. Jeanne d’Arc.

De Marchingband van St. Jeanne d’Arc bestaat 25 jaar! Dit jubileum wordt niet alleen gevierd met de huidige leden, het liefst met alle muzikanten, blaas/slagwerk/exercitie instructeurs en Tambour-Maitre’s die de afgelopen 25 jaar bij de Marchingband betrokken zijn geweest...

In 1990 is de Marchingband opgericht en heette toen Trompetterkorps. Later kreeg ze de naam Drumfanfare en sinds 2008 Marchingband. In de afgelopen 25 jaar is er heel veel gebeurd. Van beginnend korps tot aan 3 succesvolle WMC optredens aan toe met daarbij natuurlijk heel veel andere mooie optredens en concoursen. 

En gedurende die tijd is er ontzettend veel met elkaar meegemaakt. Onvergetelijke buitenlandse tripjes, spannende concoursmomenten, vele tranen van het lachen en soms ook van verdriet. Maar voornamelijk heel veel lol!

Ben je de afgelopen 25 jaar muzikant/instructeur/Tambour-maitre bij de Marchingband geweest dan ben je hierbij van harte uitgenodigd! Dit geldt natuurlijk voor zowel blazers als slagwerkers. Voor de duidelijkheid, hiermee bedoelen we dus iedereen die vanaf 1990 lid is geweest en op straat heeft gelopen als blazer en/of slagwerker bij St. Jeanne d’Arc.

Ken je zelf nog oud leden? Nodig ze dan gezellig uit! Want het zou toch geweldig zijn om met alle (oude) Sjaan vrinden weer eens die mooie momenten naar boven te halen? Meld je aan via 3 oktober  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Daarom organiseert de vereniging dus op zaterdag 3 oktober 2015 een reünie. Locatie is natuurlijk het verenigingsgebouw De Parade, v/d Weijdenlaan 2a Noordwijkerhout aanvangstijd is 20:00 uur.