17
sep
'15

Programmaboekje Toneelvereniging ODI is uit.

Het programmaboekje voor het theaterseizoen 2015-2016 van toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout is uit. In het programmaboekje is weer te lezen welke stukken er komend seizoen op de planken zullen worden gebracht.  In het najaar en voorjaar speelt ODI weer twee...

leuke stukken  voor volwassenen en in januari/februari weer een spannend stuk voor de jeugd. Alle donateurs en sponsoren van ODI  krijgen het programmaboekje weer persoonlijk thuis.

Voor overige  geïnterneerden is het programmaboekje af te halen bij de diverse bibliotheken in de Bollenstreek, bij de VVV in Noordwijkerhout, de Duinpan en de Spar in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom. Ook is het programmaboekje te downloaden via www.toneelverenigingodi.nl of te zien via facebook: www.facebook.com/toneelverenigingodi.

Vrijkaartjes
Toneelvereniging ODI wil graag weer zoveel mogelijk mensen verwelkomen tijdens haar uitvoeringen. Daarom verloot ODI 4x2 kaartjes voor haar  voorstelling in november. Wanneer u kans wilt maken op deze vrijkaartjes hoeft u alleen maar te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u hoort snel of u de gelukkige winnaar bent. U mag dan zelf een datum kiezen waarop u de vrijkaartjes aan de zaal af komt halen!

Foto PR