Datum: 06-06-2023 - 07:10
18
sep
'15

Zaterdag 19 september Guusje in de liveshow halve finale Junior Songfestival.

Guusje Schuit (13) uit Noordwijkerhout werd in maart uitgekozen als één van de finalisten voor de liveshows van het Junior Songfestival. Aanstaande zaterdag 19 september is het dan eindelijk zover voor Guusje en zal ze in de liveshow van de halve finale van het Junior Songfestival...

haar liedje gaan zingen. Iedereen kan op deze avond natuurlijk op onze Guusje gaan stemmen via een telefoongesprek of sms, de televisie-uitzending begint om 19.00 uur op NPO3. Alle bel en SMS inkomsten gaan naar SOS Kinderdorpen!

Dus hup stemmen maar op ons dorpsgenootje Guusje. De bel en SMS codes zijn al bekend: Om te stemmen op Guusje tijdens de liveshow moet je bellen 0909-8853 of SMS 'Junior 3' naar 9090. Je mag zo vaak stemmen als je wilt en kunt!

Het filmpje van Guusje met het liedje "Talk about love" is hier al te bekijken, klik hier. Het liedje is geproduceerd door het bekende duo Jochem Fluitsma en Eric van Thijn.

Na de twee halve finales vindt de finale plaats op 3 oktober 2015. Als Guusje de halve finale doorkomt en de finale wint mag ze Nederland vertegenwoordigen in de Europese finale in Sofia, Bulgarije.

De belevenissen van Guusje zijn te volgen via de website: klik hier. Elke week verschijnen hier nieuwe filmpjes van de finalisten en op het YouTube kanaal Junior Songfestival.

Guusje zelf kun je volgen via Instagram: guusjeJSF2015, Via YouTube: Guusje JSF 2015, en FaceBook: Guusje JSF.

Klik op de foto voor de videoclip: