Datum: 27-10-2021 - 00:18
15
sep
'15

30 september themamiddag: Mantelzorg en dementie.

Op of rond 21 september, Wereld Alzheimer Dag, worden ieder jaar wereldwijd activiteiten georganiseerd om aandacht te vragen voor dementie en voor de problemen die deze ziekte met zich meebrengt, zowel voor degene die aan dementie lijdt als voor zijn/haar omgeving...

De gemeente Noordwijkerhout organiseert in samenwerking met Topaz Munnekeweij, Marente, Buurtzorg en Stichting MEE op woensdag 30 september een middag voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Deze middag wordt gehouden in Munnekeweij, Via Antiqua 25 en begint om 14.00 uur en duurt tot uiterlijk 15.30 uur. Deelname aan deze middag is gratis. We vragen u wel om zich hiervoor aan te melden.

Het programma voor deze middag is zo opgesteld dat degenen die de zorg ontvangen, kunnen deelnemen aan een activiteit. Een ervaren activiteitenbegeleider zal deze activiteit leiden. Voor de mantelzorgers is er gelegenheid om in kleine groepjes onder leiding van medewerkers van de deelnemende organisaties met elkaar van gedachten te wisselen over allerlei onderwerpen die te maken hebben met de zorg voor iemand met dementie. 

Vragen en/of aanmelden

Heeft u nog vragen of wilt u zich voor deze middag aanmelden, dan kunt u terecht bij het Wmo Adviescentrum, Via Antiqua 23, telefoon 0252 343 800 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Wmo Adviescentrum is op werkdagen geopend van 10.00 tot 11.00 uur en op afspraak.

Foto BON