14
sep
'15

PGA golfprofessional Mark Reynolds uit Noordwijkerhout slaat opnieuw wereldrecord.

Golfprofessional Mark Reynolds uit Noordwijkerhout verzorgde dit jaar op het KLM Open niet alleen twee van zijn bekende golftrickshows, maar hij wilde ook tijdens dit golftoernooi zijn 2e wereldrecord gaan vestigen. Zijn eerste wereldrecord vestigde Mark ter gelegenheid...

van het 10-jarig bestaan van het bedrijf van Nico Geerlings Flexible Human Services in juni 2012. Mark nam hiervoor een golfclub van maar liefst 4.22 meter en moest daarmee de golfbal nog verder slaan dan het oude wereldrecord wat op 123 meter stond. Na wat oefenslagen sloeg Mark met één ferme klap de golfbal maar liefst 169.5 meter ver weg en vestigde daarmee een nieuw wereldrecord en deze staat nog steeds in het Guinness Book of Records. (Klik hier voor het item op BON)

Tijdens het grootste golfevenement van Nederland de KLM Open, heeft Mark afgelopen zondag opnieuw een wereldrecord voor in het Guinness Book of Records gevestigd. De uitdaging was dat hij binnen 3 minuten met twee golfclubs tegelijk, minimaal 150 ballen moest wegslaan, die elk minimaal 27 meter zouden afleggen! Een stevige uitdaging voor de golftovenaar, maar deze was aan Mark prima besteed want hij vestigde met maar liefst 226 geslaagde ballen opnieuw een nieuw wereldrecord.

U kunt het filmpje van de geslaagde wereldrecordpoging (via twitter) op BON bekijken, klik hier (de officiële film volgt nog).

Foto's PR