11
sep
'15

Zonnebloem en kinderen Prinsenhof delen 11 en 12 september zonnebloemen uit.

Al 65 jaar staat de Zonnebloem voor een samenleving waarin ruimte is voor iedereen. Jong en oud. Gezond en ziek. Mensen met een lichamelijke beperking van het leven te laten genieten. Dat betekent dat de lichamelijke beperking het eerste criterium is voor de doelgroep...

In de praktijk zijn het vaak de mensen die door hun beperking in een sociaal isolement zitten of dreigen te raken en blij zijn  met de diensten van de Zonnebloem.  Zoveel mensen, zoveel wensen. De een wil dolgraag de zee weer eens zien.

Een ander heeft behoefte aan een gezellig gesprek, een wandeling of een kopje koffie in een café. De Zonnebloem wil graag aan deze wensen tegemoet komen. Vrijwilliger zijn van de Zonnebloem geeft een grote voldoening. Een activiteit van de Zonnebloem Noordwijkerhout is de scholendag. 

Op vrijdag 11 september gaan kinderen van de Prinsenhofschool ons helpen met het uitdelen van zonnebloemen aan  bewoners van Munnekeweij en de Schutse aan de Schippersvaartweg.

Zaterdag 12 september staan we in het kader van de ziekendag met een kraam bij de Witte Kerk om plantjes uit te delen aan voorbijgangers. Die zij op hun beurt weer geven aan iemand in hun omgeving die ziek is of om en andere reden aandacht nodig heeft.

Bent u in de buurt, u bent van harte welkom bij onze plantenkraam. Meer weten over de Nationale Ziekendag?  Deze is te vinden op www.zonnebloem.nl

Foto PR