Datum: 27-09-2023 - 23:25
11
sep
'15

De muzikale filmhit 'Mamma Mia' in de bioscoop van Munnekeweij.

Op zondag 27 september start alweer de vierde voorstelling in de bioscoop van Topaz Munnekeweij. Om 14.00 uur kunt u kijken naar de muzikale hitfilm 'Mamma Mia'. Bij de receptie van Zorgcentrum Munnekeweij aan de Via Antiqua 25 in Noordwijkerhout kunt u een kaartje...

kopen voor € 3,50 inclusief consumptie.

De film Mamma Mia (info Wikipedia):
Mamma Mia! is een Brits-Amerikaanse muziekfilm uit 2008 onder regie van Phyllida Lloyd. De productie is een filmadaptatie van de gelijknamige West End-musical, gebaseerd op de liedjes van de popgroep ABBA. De titel verwijst naar het nummer Mamma Mia, dat de groep uitbracht in 1975. De film werd geproduceerd door Universal Pictures samen met Playtone en Littlestar.

Mamma Mia! werd genomineerd voor onder meer twee Golden Globes (voor beste 'komedie of musical' en beste hoofdrolspeelster in dat genre - Meryl Streep), twee BAFTA Awards (beste muziek en beste Britse film) en voor een Grammy Award (beste filmmuziek). Streep won daadwerkelijk een People's Choice Award voor haar vertolking van het lied Mamma Mia. Zowel dat nummer als alle andere in de film zijn versies die door de acteurs zelf werden ingezongen.