Datum: 06-06-2023 - 12:08
07
sep
'15

Daverend slotakkoord aan jubileumjaar Harpe Davids.

Het gebruikelijke Kermisconcert van de Harpe Davids op de dinsdagavond van de kermisweek (dit jaar op 8 september) is een bescheiden maar niettemin gewaardeerd opzetje naar de grande finale van dit bewogen jubileumjaar. Op zaterdag 26 september a.s. om 20.00 uur is...

er in De Schelft het grote jubileumconcert. Alle muzikanten en zangers die in het afgelopen jaar aan 1 van de concerten meewerkten, maken samen met de 100-jarige Harp nog eens hun opwachting: Mannakoor, Revoice, Just fot Fun, Narda Miedema, Teddy van den Burg, Nightlife, Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc en Drumfanfare Altesa.

 

Heel Noordwijkerhout en De Zilk dragen hun steentje bij aan de muzikale viering van de 100e Harpverjaardag. Zoiets kan alleen maar in Noordwijkerhout! Iedereen is van harte welkom. De muzikale leiding is in handen van Hendrik Jan Lindhout, de dirigent van de Harpe Davids.

Gratis kaarten zijn voor dit unieke concert zijn vanaf 12 september af te halen bij VVV Noordwijkerhout, Boekhandel Wagenaar & Van Halem en Bakkerij Pompe in De Zilk.

Foto PR.