Datum: 30-05-2020 - 00:28
05
sep
'15

Lifestyle-evenement Goed Leven in de Bollenstreek Landgoed Tespelduyn (dag-1 foto's)

Op zaterdag 5 en zondag 6 september is Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout voor het vierde jaar gastheer van dit evenement. Evenals voorgaande jaren wordt het evenement georganiseerd door het trio André Geerlings, Chris Meeuwenoord en Peter Duivenvoorde...

Ten opzichte van de voorgaande edities zijn belangrijke verbeteringen doorgevoerd.

Namens de organisatie licht André Geerlings  toe; “Zowel van bezoekers als van deelnemers hebben wij tips en adviezen gehad en hiermee zijn wij serieus aan de slag gegaan. Zo hebben wij een breder aanbod dan ooit met de leukste beurskoopjes voor persoonlijke verzorging, aankleding, koken, tafelen, cadeaus en hebbedingetjes”.

Peter Duivenvoorde vult aan “het aanbod is nu echt 100% lifestyle-gericht. Vorige edities hadden wij bijvoorbeeld nog grote landbouwmachines en tractoren op het terrein staan en dat is niet wat een bezoeker verwacht bij het thema lifestyle. Deze zaken zul je dan ook niet meer vinden tijdens ons evenement”.

Compleet en verfijnd aanbod
Een kleine 50 regionale bedrijven presenteren zich met een compleet én verfijnd aanbod en advies voor in, op en rond het huis & tuin zoals volledige binnen en buiten interieurs, badkamers, slaapkamers, hot-tubs en tuinaanleg.

Zij laten hun mooiste producten zien en adviseren over diensten die zij kunnen leveren om het leven nóg aangenamer te maken. Er zal geen moment zijn dat je niet wordt verrast door de kwaliteit en diversiteit van de aanwezige bedrijven.

Wie tussen de stijlvolle pagodetenten dwaalt, zal overweldigd worden door aanbod dat gewoon verkrijgbaar is in je eigen streek is bij bedrijven uit de Bollenstreek die net dat stukje extra leveren.

Zo is er voor om het huis de mogelijkheid voor een nieuw ontwerp voor de tuin of het balkon, de planten die daarbij passen of het tuinmeubilair en andere accessoires die het plaatje vervolmaken.

De nieuwste interieurtrends en welk materiaal daar het meest geschikt is, worden gedemonstreerd. Ideeën voor een nieuwe inrichting van woonkamer tot keuken en badkamer en hoe werkt zo’n jacuzzi nou precies? Ook op gebied van mobiliteit is er een ruim aanbod van mooie automerken, de nieuwste modellen scooters en zelfs een prachtige sloep.

Op zondag kun je deelnemen aan workshops en kennismaken met Hatha Yoga voor alle leeftijden. Uiteraard zijn er ruime mogelijkheden om onder het genot van live muziek van Popkoor Bloom en Easy does It te genieten van een hapje en een drankje.

Modeshows (klik hier voor tijden)
“Wij zijn verheugd dat wij dit jaar aan een veelgehoord verzoek invulling kunnen geven en dat op beide dagen professionele modeshows plaats vinden”, aldus Peter Duivenvoorde. “Zelf hebben wij daar geen verstand van en wij hebben Franka van der Poel verzocht dit te organiseren. Zij is immers specialist op dit gebied en zij was direct enthousiast!”

Franka geeft aan “in relatief korte tijd heb ik dit op poten gezet. Dit jaar wil ik de basis leggen voor de modeshows van de komende jaren op dit evenement. Zowel zaterdag als zondag vinden meerdere modeshows plaats, waarin herenkleding, dameskleding en casual kleding wordt geshowd. De modellen komen uit de regio evenals de kapper en de visagist. Tevens zullen onze modellen Aan ‘Trouwen in de Bollenstreek’ een verrassende invulling geven.”

Kunst(enaars)
“Deze editie van Goed Leven in de Bollenstreek is voor de eerste keer kunst te vinden” aldus mede-organisator Chris Meeuwenoord. “Wij zijn erin geslaagd om enkele beeldende kunstenaars en een glaskunstenaar te enthousiasmeren om deel te nemen. Zij exposeren hun mooiste werken en zullen ook aan hun kunst werken. Kunst is een prima aanvulling op ons lifestyle-thema”.

Facebook-acties
“Op ons Facebook vind je aantrekkelijke ‘deel en win’ - acties”, aldus Geerlings. “Voor de dames is er een prachtig en veelzijdig pakket ter waarde van liefst € 149 te winnen en voor de heren een combinatie-pakket ter waarde van €159!”

Toegang en parkeren gratis
De toegang tot het lifestyle-evenement Goed Leven in de Bollenstreek is gratis. Het evenement is zaterdag 5 en zondag 6 september geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid.

Landgoed Tespelduyn is ook per fiets en met de bus (Arriva 57 en 90, halte Corneliabrug) goed bereikbaar. Kom ook en laat je verrassen door het moois dat de Bollenstreek te bieden heeft.

 

Meer info: www.goedlevenindebollenstreek.nl en via de facebook-pagina.

De deelnemers: (adverteerders BON met link)

A. Geerlings Loonbedrijf & Machineverhuur

Autobedrijf Kleverlaan

Nico Meeuwenoord Steengoed B.V.

MIX Noordwijkerhout (modeshow)

Van den Berg Bloemensfeer en Meer (modeshow)

Kapsalon “Style by Wendy’s” (modeshow)

CM wonen
Abswoude autopromenade
Wijnkoperij Okhuysen
Buitenkaarsen.nl
Van den Berg Greenhouse
Bart van Haasteren Watertechniek B.V.  
Van Rooijen Hekwerken  
Geerlings Tuinen  
Welkoop Rijnsburg 
Boon Bouw aannemings- en metselbedrijf 
Balanzeexs 
Meijer Maat Interieurs 
Mérens  
Arjan Broekhof Scooters 
Outside-Wishes 
Strandhuis op maat  
A Zwaan Jachtbouw 
Sanidrome ter Laak
De Porseleinkast Katwijk  
Janssen Elektrotechniek & Beveiliging  
Switch Safety Care   
Bos Tuingereedschappen 
Anton Martineau – Beeldend kunstenaar  
Eleonora Stol (La Roja)  
Judith Makkenze – Glasvormen  
Maessen Tenten   
Yoga-Puur
Balkenende tuin en wonen
Cool Vision 
Flower Farm Outdoor Furniture & Cleaning  
Tamara’s Tupperware Wereld
Modeshows – Domus en Domino mode uit Hillegom
Modeshows – MIX Noordwijkerhout 
Modeshows – Kapsalon “Style by Wendy’s” 
Modeshows – Schoonheidssalon Ariane Inden  
Modeshows – Van den Berg Bloemensfeer en Meer 
De Zwart Schoonmaak   
Ronald Snijders elektrotechniek Ecotap Noordwijk
Beeldend kunstenaar Margret Mijsbergh  
Bloemen-atelier Capri Sassenheim

Foto's BON bij de start van het evenement.

De beurs is speciaal voor bezoekers die bezig zijn met hun woonomgeving en in een gezellige sfeer net iets leukers en mooiers willen vinden dan de standaardinrichting van hun woonomgeving, waarbij kennis en materialen zonder zorgen door lokale bedrijven wordt geleverd. Zie ook www.goedlevenbollenstreek.nl.

 

Inhoud van de beurs:

In een prachtige sfeervolle setting met feestelijke pagodetenten rond de bebouwing van Landgoed Tespelduyn treft u een beurs met kennis, informatie, leuke arrangementen, specifieke shows, een rondrit over Tespelduyn met aandacht voor het unieke uitzicht over de hele Bollenstreek vanaf “de Terp”, golfen, jeu de boules en meer beleving.

 

De standhouders zijn allen regionale ondernemers die elkaar aanvullen op hun eigen vakgebied. U kunt op de beurs terecht voor alle inspiratie en techniek in en rond uw huis. Er is advies te vinden van aankoop tot renovatie.

 

Entree en parkeren zijn gratis, de routeborden naar Tespelduyn leiden u rechtstreeks naar deze unieke gebeurtenis!

 

Data en tijden:

Zaterdag 21 september van 14:00 tot 20:00 uur

Zondag 22 september van 11:00 tot 17:00 uur