Datum: 30-03-2023 - 13:11
04
sep
'15

Gezocht: moedige Noordwijkerhout’ers.

Het Politiek Café Noordwijkerhout is op zoek naar moedige burgers die willen meepraten over de veiligheid van ons dorp. Je veilig voelen in de wijken en straten, veilig wonen, veilig werken en naar school of sport is voor elke inwoner belangrijk. Tijdens dit Politieke Café zullen...

verschillende sprekers u op de hoogte brengen op het gebied van veiligheid. De politie regio Duin- en Bollenstreek vertelt ons met feiten en cijfers hoe het in Noordwijkerhout met de veiligheid gesteld is.

Wat u zelf kunt en mág doen voor de veiligheid in uw eigen huis en/of op uw bedrijf zal Stichting Maatschappij en Veiligheid deze avond presenteren.

In een discussie met mondige Noordwijkerhouters in ons panel gaan wij de discussie met u aan over het politieke beleid ten aanzien van de veiligheidsproblematiek.

Wilt u meepraten over de veiligheid in Noordwijkerhout? Dat kan! Maandag 21 september bent u vanaf 19.45 uur welkom in Café Van Der Geest Zeestraat 7A, 2211 XA Noordwijkerhout.

De avond begint om 20:00 uur tot ongeveer 21:45 uur, waarna u gezellig kunt doorpraten onder het genot van een drankje.

Voor meer informatie over het Politiek Café, kijk op de website klik hier. of volg ons op Facebook ‘Politiek Café Noordwijkerhout’ of op twitter. Het Politiek kan niet wachten om uw mening te horen! Tot 21 september!