Datum: 19-04-2021 - 11:15
05
sep
'15

Nieuwe reeks trainingslessen 55+ tennis gaat van start.

Bewegen houdt je vitaal. Bewegen is belangrijk voor iedereen. En zeker ook voor ouderen! In de afgelopen maanden heeft er tweemaal een reeks van 10 kennismakingslessen in de tennissport plaatsgevonden op het Tennispark de Boekhorst. Op initiatief van Jack Edelaar...

van Changing Experience en Heleen van den Berg van de Tennisschool de Boekhorst, begon men in mei dit jaar met een 7-tal enthousiastelingen. Al snel groeide dit uit tot een groep van 13 personen op donderdagochtend. De meesten wilde meer en gaven zich na de zomervakantie op voor een nieuwe reeks.

Tegelijkertijd startte er op vrijdagochtend een nieuwe cursus voor beginners. Ook die stroomde na enkele weken vol door de bekende mond-op-mond-reclame en bereikte men zo een totaal van 25 deelnemers! Deelnemers uit Noordwijkerhout natuurlijk, maar ook uit Lisse, Warmond, Leiden en zelfs Wassenaar.

Dankzij het goede weer konden bijna alle trainingen doorgaan en was men eind oktober alweer klaar. Maar niet voordat beide groepen samengevoegd werden voor een gezellig en sportief dubbeltoernooi. Tijdens een overheerlijke lunch werden de winnaars Harry Roorda en Rosalie Marijnen gehuldigd.

Het enthousiasme van de deelnemers kent geen grenzen. De meesten zijn lid geworden van de vereniging om nog vaker te kunnen tennissen. En maar liefst 16 personen gaven zich op voor de vervolgtrainingen in de winter.

Dankzij de all weather banen van TV De Boekhorst kan er de hele winter door getennist worden zolang het maar niet stormt of regent. In de lente zal er ongetwijfeld een nieuwe reeks trainingen opgestart worden voor nog meer enthousiaste beginners.

Foto's PR.