Datum: 01-06-2023 - 10:55
02
sep
'15

Filmpje Jan Smit met overval Guusje Schuit finaliste Junior Songfestival.

Guusje Schuit uit Noordwijkerhout werd in maart uitgekozen als één van de finalisten die door gaan naar de live shows van het Junior Songfestival. Samen met zeven andere acts staat ze vanaf 19 september op het podium van de tv-studio. Guusje werd destijds door Jan Smit...

overvallen in Kledingverhuurbedrijf 'De Hoppezak' in Leiden, waar een vermomde Jan haar onder andere als paashaas verraste met het goede nieuws dat ze in de finale zat. Het filmpje van de overval is na de uitzending op televisie, op 1 september online gegaan met daarin een heel verbaasde Guusje. Klik onder aan de pagina voor het overvalfilmpje.

De videoclip van Guusje, met haar zelfgeschreven nummer ’Talk About Love’, is zondag 2 augustus online gegaan. Het liedje is geproduceerd door het bekende duo Jochem Fluitsma en Eric van Thijn. Klik onder aan de pagina voor de videoclip.

Het is de droom van Guusje om zangeres te worden. Zo heeft ze al jaren zangles van Norman Ebicilio en deed ze zelfs al een keer mee aan The Voice Kids. Ook is Guusje lid van de Talentclass van Fanwork Amsterdam en van de Talentclass van Babette Labeij Music Academy in Amsterdam.

Vanaf 18 augustus is het Junior Songfestival al bijna dagelijks op de tv te zien, waarbij je alle activiteiten van de finalisten kan volgen, klik hier voor een overzicht van alle tv-uitzendingen.

De eerste en tweede halve finale van het Junior Songfestival 2015 zullen plaatsvinden op 19 en 26 september. Op 19 september treed Guusje op en kun je op haar stemmen tijdens de liveshow vanaf 19.00 uur op NPO 3. Ben jij voor Talk About Love? Stemmen dan maar voor Guusje.

De finale vindt plaats op 3 oktober 2015. De winnaar mag Nederland vertegenwoordigen in de Europese finale in Sofia, Bulgarije. De belevenissen van Guusje kun je vanaf nu alvast volgen via de website: http://web.avrotros.nl/juniorsongfestival/.

Klik op de foto voor het overvalfilmpje:

Klik op de foto voor de videoclip: