Datum: 26-10-2021 - 23:36
31
aug
'15

Noordwijkerhouter plaatst voor eigen rekening 2 bloeiende piramideplantenbakken in de tuin van de Witte Kerk.

Afgelopen week kwam de tuin van de Witte Kerk al eerder in het nieuws, in het nieuwsitem werd toen gemeld dat de gemeente dit jaar o.a. geen luchtkussenfestival meer toestaat. De gemeente ziet graag dat de 'hof van de Witte Kerk' in goede staat blijft. Stichting 'Vrienden vd Witte Kerk'...

gaf in hetzelfde nieuwsitem aan dat men van mening is dat de tuin door de gemeente als eigenaar van de tuin, in hun ogen niet goed onderhouden wordt en dat de evenementen daar niet echt afbreuk meer aan doen.

Naar aanleiding van het item kreeg de redactie het bericht binnen dat een Noordwijkerhouter ook al van mening was dat de tuin er maar kaal en ongezellig bijstond en hij vond dat geen reclame voor ons dorp.

Met het weekend van Noordwijkerhout Culinair stonden er verschillende grote piramideplantenbakken van Entree Vert van Bart Bon in ons dorp, want het NOV wilde het culinaire weekend een mooie bloeiende uitstraling geven.

De eerder genoemde Noordwijkerhouter bedacht zich geen moment toen hij ze dat weekend zag staan en heeft voor eigen rekening voorlopig twee bloeiende piramideplantenbakken laten neerzetten voor de Witte Kerk.

Een mooi initiatief van deze Noordwijkerhouter die niet met toenaam in dit bericht wil, maar hij gaf wel aan blij te zijn met het nieuwe bloeiende aanzicht van de Witte Kerk en de aandacht op BON daarvoor.

Foto's BON