Datum: 02-06-2023 - 21:39
30
aug
'15

Landgoed Tespelduyn op 26 september toneel van nieuw stijlvol Landgoedfeest.

Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout is op 26 september het unieke decor van het allereerste 25-up ‘Swingsteesjun Landgoedfeest’. Het is de start van een reeks vernieuwende experience disco- en dancefeesten op unieke landgoedlocaties in Noord-Holland. Voor 26 september...

geven DJ Wally en DJ XLR acte de presence in de verrassende omgeving.

‘Swingsteesjun’ draait om ongedwongen feesten op een unieke locatie. De nauwkeurig uitgezochte landgoederen beschikken over meerdere area’s, zodat de bezoekers zelf de afwisseling in muziekstijlen kunnen opzoeken en ervoor kunnen kiezen rustig bij te kletsen in de lounges.

De Landgoedfeesten zijn geïnspireerd op het feest omtrent het tienjarige bestaan van landgoed Elswout. Organisator William Appelman: "Stel je het meest exclusieve en memorabele bruiloftsfeest voor dat je ooit hebt meegemaakt, maar dan zonder het bruidspaar en de jonge neefjes en nichtjes.”

Tijdens de landgoedfeesten zijn de snacks gratis en de wijnen eersteklas. Bovendien kunnen de bezoekers gratis parkeren. Appelman weet hoe hij een goed feest moet bouwen.

Exact tien jaar geleden vergaarde hij landelijke bekendheid met zijn Award-winning rookvrije feesten in de monumentale wachtkamers van station Haarlem.

Sinds die tijd organiseert hij maandelijks feesten in de regio Zuid-Kennemerland, waar per avond zo’n 250 tot 350 gasten op af komen.

“Het kledingadvies voor deze avonden is chique casual. Door de ongedwongen sfeer en de lekkere hapjes hopen we een blijvende herinnering voor onze bezoekers te zijn,” aldus de organisator.

Kaartverkoop

Meer informatie over het "Swingsteesjun Landgoedfeest" is te vinden op de website www.swingsteesjun.nl. Kaarten voor het landgoedfeest in Noordwijkerhout kosten € 14,50 in de online voorverkoop of bij diverse winkels in Lisse, Noordwijkerhout en Hillegom. Tickets zijn voor €18,00 verkrijgbaar aan de deur.  

De "Swingsteesjun"-feesten strijken later ook nog neer op Landgoed Groenendaal in Heemstede (24 oktober), alvorens in januari plaats te vinden op Landgoed Elswout in Overveen.