Datum: 14-08-2020 - 18:11
28
aug
'15

Tonknuppelen voor jong en oud een echte Noordtukkerhoutse traditie.

Tradities moet je in ere houden, en dat zullen we doen ook! Woensdagochtend 9 september om 9 uur zullen we weer het startsein geven voor het altijd gezellige en drukbezochte Tonknuppelen. Op het terrein van Rivierduinen zijn dan weer diverse banen aangelegd waar...

de deelnemers met elkaar kunnen strijden om de eer, de glorie en de eeuwige roem! Wie knuppelt de bal uit de ton? Welke baan is het snelst? Gaat het om kracht? Is het techniek? Moet je kunnen richten? Of is het toch geluk? Vier tonnen per baan en meer gezelligheid dan prijzen.

Zorg dat je op tijd inschrijft want we verwachten ook dit jaar weer een hoge opkomst. Bij voorinschrijving betaald u als donateur van de Oranjevereniging € 5,00 als niet donateur € 10,00 en inschrijving ter plekke op 7 september € 10,00 voor iedereen!

Ook dit jaar kun je je eigen Ton adopteren, lever een mal aan en je naam of logo wordt op de Ton aangebracht Voor 25 euro kun je schitteren op een ton!

Natuurlijk is er ook dit jaar weer een jeugdtoernooi, ben jij tussen de 7 en 12 jaar oud en niet bekend met het Noordwijkerhoutse fenomeen Tonknuppelen! Sluit je dan aan bij ervaren knuppeljeugd en we dit jaar voor vier banen kunnen gaan? Ervaring is helemaal niet noodzakelijk en zeker geen garantie tot succes om de kat uit de ton te knuppelen.

Rust en geluk is vaak de sleutel tot het succes gebleken. Gooi jij de Kat uit de ton dan win je de hoofdprijs en voor degene die ervóór of erna gooit ligt ook een prijs te wachten. Er zijn meerdere tonnen, dus ook veel mooie prijzen. Dus kinderen van Noordwijkerhout, grijp je kans om een goed tonknuppelaar te worden!

Bij vóór inschrijving is het inschrijfgeld per deelnemer € 2,00 en betalen donateurs € 1,00. Bij inschrijving op het terrein betaalt iedereen € 3,00.

Dit evenement wordt gesponsord door, Uitzendbureau NWH jobs, Cremer services BV, Horticoop, Loonbedrijf Jansen, Gebakkraam Brouwer en Mevr. Hogervorst- Rotteveel. Voor meer informatie zie: www.ovnwh.nl.

Foto BON