Datum: 06-07-2020 - 07:39
27
aug
'15

10e Oranjebowling toernooi in Flamingo Bowlingcentrum.

Het 10e Oranjebowling toernooi, ja de tijd gaat snel, beloofd een nog groter spektakel te worden dan de vorige edities! Natuurlijk is er ook jaar weer een jeugdcompetitie waarbij er  deze avond gestreden gaat worden om diverse prijzen. Aan het einde van de avond wordt...

een winnend heren- en dames team bekend gemaakt en er zijn individuele prijzen te verdienen. En net zoals bij de senioren competitie wordt ook hier met een handicap gespeeld om iedereen kans te geven op de eeuwige roem van de overwinning en de prijzen.

De Juniorchallenge zal om 19:00 uur van start gaan maar iedereen is welkom vanaf 18:30 uur. Aansluitend hierop zullen de senioren hun krachten gaan meten in een oergezellig en chill junior en senior bowling toernooi. De jeugd kan zich nu al inschrijven via e-mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het inschrijfgeld voor de het junior toernooi bedraagt € 2,00 per persoon di1 is inclusief een consumptie.

Het toernooi vindt plaats op 9 september vanaf 19:00 uur bij het Flamingo Bowlingcentrum mochten er veel inschrijvingen zijn wordt de start vervroegd. Mochten er nog plekken over zijn is er ook de mogelijkheid om in te schrijven op 6 september in Café van der Geest.

Inschrijving voor het senioren toernooi kan op zaterdagavond 5 september vanaf 19:00 uur in Café van der Geest het inschrijfgeld voor de Seniorenchallenge bedraagt € 7,50 voor donateurs en € 10,- voor niet donateurs (deze zouden er eigenlijk niet moeten zijn in ons dorp!). Let op schrijf je snel in want vol is vol en begin het schooljaar met een leuke avond!

Het toernooi vindt natuurlijk plaats in het Flamingo Bowlingcentrum en is mede mogelijk gemaakt door dit fantastische bowlingcentrum en de Noordwijkerhoutse bowlingvereniging! Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl.