Datum: 09-12-2021 - 06:03
26
aug
'15

Flexible Human Services shirtsponsor Baggerloop Vikings. (update van prijzen)

De carnavalsvereniging De Vikings is volop in voorbereiding voor de 11e editie (in carnavalskringen een jubileum) van de baggerloop. De baggerloop is een populair evenement geworden en is het ook de start van de kermisweek die daarna plaatsvindt. De baggerloop is niet echt een wedstrijd...

alhoewel er wel prijzen zijn te verdienen voor de snelste tijden en de leukst verkleedde. Meedoen is belangrijker dan winnen en het overgrote deel van de deelnemers doet mee als recreant.

Samen met vrienden, vriendinnen, familie en kennissen, jong en oud al dan niet verkleed de polder in en de sloten bedwingen. Maar je moet wel in het bezit zijn van een zwemdiploma.

De Vikings zijn in verband met het jubileum druk doende om wat extra prijzen in het leven te roepen voor bijvoorbeeld net als vorig en dit jaar 'de oudste deelnemer'. Voor de oudste deelnemende vrouw is er een kappersbon ter beschikking gesteld.

Update prijzen 26-8-2015:
Het Noordwijkerhoutse uitzend- en detacheringsbureau FHS - Flexible Human Services is bereid gevonden om de deelnemers van de baggerloop 2015 van een mooi shirt te voorzien. De organisatie is daar natuurlijk super blij mee.

Een nieuwe sponsor waar De Vikings ook zeer vereerd mee zijn is Searchuser. Deze sponsor verzorgd voor de deelnemers de startnummers. Het bedrijf heeft er ook nog een actie aan gekoppeld, op de website van de Vikings staat een link die je kan aanklikken en invullen. Onder de invullers wordt een Google chromecast verloot.

Tevens is er een prijs ter beschikking gesteld voor de 'grootste in een keer ingeschreven groep' deze grootste groep krijgt een prijs van € 111,11. U ziet de prijzenpot blijft maar groeien, er is buiten de normale prijs een extra dinerbon van Restaurant Zonneweelde voor de best verkleedde.

Meer wedstrijd info:
De organisatie hoopt dit jaar ook de magische grens van 500 deelnemers te passeren, vorig jaar was dat op 13 deelnemers na helaas toen nog niet gelukt. Ze nodigen daarom iedereen dan ook uit om gezellig en sportief mee te gaan doen aan de 11e editie.

De baggerloop zal dit jaar op zondag 6 september gehouden worden, met de start op de vertrouwde locatie aan de Leeweg (terrein van Peter Overdevest). De voorinschrijving kan tijdens inschrijving voor de Oranjefeesten op zaterdag 5 september in Café van der Geest of op de dag zelf vanaf 10.00 uur en de start zal plaatsvinden om 11.00 uur.

De Noordwijkerhoutse jeugdbrandweer staat natuurlijk paraat om het hele circus na afloop weer schoon te spuiten en er zijn aparte kleedruimtes aanwezig voor de heren en dames. Natuurlijk is het evenement ook voor het publiek een lust voor het oog om te komen bekijken, vanaf de Leeweg is de hele polder te overzien.

Voor informatie kijk op de website www.devikings.nl.