Datum: 08-12-2019 - 16:17
10
aug
'15

VVSB wint tweemaal van Foreholte. (foto's)

Na 2 nederlagen en 1 gelijkspel heeft VVSB nu gewonnen in de voorbereiding. Tweedeklasser Foreholte werd met 1-0 aan de kant gezet. In een magere oefenwedstrijd had VVSB wel meer de bal, maar was het slordig rond het doel van Foreholte. In de eerste helft waren de kansen...

ook voor VVSB, maar Tim de Rijk, Tomas Tavilla en Tommy Bekooij konden de openingstreffer niet maken. In de tweede helft kreeg ook Foreholte nog enkele kansen op een treffer, maar doelman Ruben Valk hield zijn doel schoon.

Jelmer Vijlbrief werd in de 67e minuut neergehaald in de zestien-meter van Foreholte en VVSB kreeg een strafschop. De penalty werd koelbloedig raak geschoten door Bas Ruigrok. Hij bepaalde hiermee ook de einduitslag.

Zondag 16 augustus speelt VVSB haar laatste oefenwedstrijd. Om 14.00 uur wordt er dan thuis afgetrapt tegen het Haagse Quick.

Opstelling VVSB: Valk, Van der Slot, Zwart, De Rijk, Vijlbrief, Jozic, Ruigrok, Tavilla (75' Admiraal), Parami, Serbony, Bekooij (46' Schell)

VVSB 2 won ook haar oefenwedstrijd tegen het tweede elftal van Foreholte. Na een ruststand van 3-0 door doelpunten van Stefan Immerzeel en Stijn van der Slot (2x), brachten Antony Lukic en Martijn Hogenboom de stand in de tweede helft naar 5-0.

De volgende oefenwedstrijd voor VVSB 2 staat gepland op dinsdag 18 augustus. Dan spelen zij thuis om 20.00u tegen Rijnvogels 2.

Foto's BON.