Datum: 07-08-2020 - 15:03
09
aug
'15

Dagboek band 'Just Us' op campingtournee door Frankrijk. (voetjes van de vloer op camping 4)

BON heeft in de vakantietijd weer een leuk dagboek voor u met de belevenissen van de band Just Us, deze jonge band treed met grote regelmaat op in Noordwijkerhout. 'Just Us' bestaat uit 4 leden die elkaar hebben leren kennen via de muziekklas van het Teylingen College...

Leeuwenhorst. De band bestaat uit de zangeres Sophie Warmerdam (zij speelde de hoofdrol in de musical de Zwarte Tulp), (bas)gitarist Daan Tonies, toetsenist Michiel Barendse en drummer Boris Weijers (speelt ook bij de Keietoeters).

Ze hebben onlangs het leuke plan opgevat om met de band op campingtournee te gaan door Frankrijk. Hierbij gaan ze van 30 juli t/m 10 augustus langs bij verschillende campings in Frankrijk, waar ze een avond spelen in ruil voor een slaapplaats en eten.

De band heeft een bus kunnen lenen voor het vervoer van alle apparatuur en natuurlijk een tent om in te slapen. Via BON gaan we hun spannende, verrassende en muzikale avontuur door Frankrijk middels een dagboek met foto's en filmpjes volgen.

Dagboek camping 1:
Het vertrek en het 1e optreden in de Dordogne Frankrijk. (klik hier)


Dagboek camping 2:
Optreden in de Auvergne Frankrijk, camping-eigenaren bekend van 'Ik Vertrek'. (klik hier)

Dagboek camping 2-3:
Auvergne Frankrijk, camping-eigenaren bekend van 'Ik Vertrek' dag 4 en
dag 5 op camping La Garenne Eguzon in departement 36 Indre. (klik hier)


Dagboek camping 4:
dag 1- Chateau le Verdoyer in Champs-Romain in de Dordogne. (klik hier)


Dagboek camping 4:
dag 2- Chateau le Verdoyer in Champs-Romain in de Dordogne.
Vandaag op dag 8 met weer een optreden op camping Chateau le Verdoyer in Champs-Romain in de Dordogne. Het weer leek niet mee te zitten, maar toen we gingen opbouwen kwam het zonnetje door. Om half 7 speelden we voor een gezellig vol terras met dinerende mensen.

Tussendoor werden wij even onderbroken door de kinderdisco, maar daarna waren wij weer aan de beurt en maakten we er een disco voor jong tot oud van. Mensen gingen dansen en het was weer een succesvolle avond. De filmpjes zijn te zien op het You-Tube kanaal te staan van Just Us, klik hier.

Update foto's Just Us.