09
aug
'15

Eerste dag van 13e editie Noordwijkerhout Culinair een zonnig succes. (foto's)

Alle deelnemers waren er zaterdagmiddag rond de klok van 17.00 uur weer klaar voor rondom de Witte kerk en dit keer voor de 13e editie van Noordwijkerhout Culinair. De weergoden zijn de organisatie, deelnemers en bezoekers van Noordwijkerhout Culinair dit jaar goed gezind...

en zo kon de eerste dag van dit smakelijke evenement onder zonnige omstandigheden van start gaan. Ook muzikaal was het op de eerste dag goed toeven op de Steeg met de Bigband The Looters met zangeres Natacha Hulsebosch en afgewisseld met DJ Petit. Een hapje en een drankje en gezellige muziek, wat wil een mens nog meer.

Heeft u de eerste dag gemist, vandaag zondag 9 augustus, kunt u vanaf 15.00 uur tot 21.00 uur ook weer terecht in het centrum van Noordwijkerhout voor een hapje en een drankje en een heleboel gezelligheid en hopelijk weer mooi weer.

 

Deelnemers 2015:
Restaurant ZegersHet Feest van HarryTo Meat Bij de BurenCafé van der Geest Restaurant Landgoed TespelduynRestaurant HudsonInvitation Indian restaurant – Het Wapen van Noordwijkerhout – Lunchroom Arthur – Toko Dapur Indonesia.

121 foto's BON.