Datum: 01-06-2023 - 11:42
03
aug
'15

Videoclip Junior Songfestival van Guusje Schuit online gegaan.

Guusje Schuit (12) uit Noordwijkerhout werd in maart uitgekozen als één van de finalisten die door gaan naar de live shows van het Junior Songfestival. Samen met zeven andere acts staat ze vanaf 19 september op het podium van de tv-studio. Tot die tijd gaat ze...

nu eerst samen met de andere finalisten leuke dingen doen zoals het opnemen van een videoclip, een fotoshoot en het maken van een gezamenlijk lied. Alle finalisten van het Junior Songfestival hebben nu een eigen videoclip opgenomen.

De videoclip van Guusje, met haar zelfgeschreven nummer ’Talk About Love’, is zondag 2 augustus online gegaan. Het liedje is geproduceerd door het bekende duo Jochem Fluitsma en Eric van Thijn. Klik onder aan de pagina voor de videoclip.

Het is de droom van Guusje om zangeres te worden. Zo heeft ze al jaren zangles van Norman Ebicilio en deed ze zelfs al een keer mee aan The Voice Kids. Ook is Guusje lid van de Talentclass van Fanwork Amsterdam en van de Talentclass van Babette Labeij Music Academy in Amsterdam.

Vanaf 18 augustus 2015 komt het Junior Songfestival bijna dagelijks op de tv waarbij je alle activiteiten van de finalisten kan volgen, klik hier voor een overzicht van alle tv-uitzendingen.

De eerste en tweede halve finale van het Junior Songfestival 2015 zullen plaatsvinden op 19 september (optreden van Guusje) en 26 september 2015.

De finale vindt plaats op 3 oktober 2015. De winnaar mag Nederland vertegenwoordigen in de Europese finale in Sofia, Bulgarije.

De belevenissen van Guusje kun je vanaf nu alvast volgen via de website: http://web.avrotros.nl/juniorsongfestival/.

Klik op de foto voor de videoclip: