Datum: 08-12-2019 - 11:00
02
aug
'15

VVSB verliest ook 2e oefenwedstrijd van hoofdklasser Ter Leede. (foto's)

Ook de 2e oefenwedstrijd heeft VVSB niet weten te winnen. In de thuiswedstrijd tegen hoofdklasser Ter Leede werd er met 0-2 verloren. In de eerste helft had VVSB het betere van het spel. Na 10 minuten spelen bracht Giovialli Serbony VVSB bijna op 1-0, maar zijn volley...

spatte uiteen op de lat. Tegen het einde van de eerste helft kwam ook Ter Leede meer aan aanvallen toe en scoorden zij ook nog. Vincent Ammerlaan verschalkte Ruben Valk met een kopbal. Vlak na dit doelpunt had Tommy Bekooij de kans op de gelijkmaker, maar zijn kopbal werd van de lijn afgehaald door een Ter Leede verdediger.

In de tweede helft werd Ter Leede sterker en sterker en brachten zij ook de stand op 0-2. Tomas Arroyo schoot een vrije trap in het doel van VVSB. Opnieuw geen overwinning voor VVSB. Aanstaande dinsdag kunnen zij hier verandering in brengen. Om 19.00 uur wordt er dan afgetrapt in Rijnsburg tegen Rijnsburgse Boys.

Het tweede elftal speelden vandaag ook een oefenwedstrijd. Tegenstander was Katwijk 2. De gasten uit Katwijk kwamen in de eerste helft op een 0-1 voorsprong. In de tweede helft liep de score verder op naar 0-2, maar Stijn van der Slot scoorde voor VVSB 2 uit een vrije trap de 1-2. Dit werd dan ook de einduitslag.

23 foto's BON.