Datum: 30-05-2020 - 01:53
30
jul
'15

Lifestyle-evenement 'Goed Leven in de Bollenstreek' op koers.

De voorbereidingen voor de 4e editie van het lifestyle-evenement Goed Leven in de Bollenstreek zijn in volle gang. Met een compleet aanbod voor in, op en rond het huis, demonstraties en workshops en de leukste beurskoopjes komt de bezoeker aan zijn trekken. Op zaterdag...

5 en zondag 6 september tussen 12.00 en 18.00 uur staan de poorten van Landgoed Tespelduyn aan de Tespellaan 53 in Noordwijkerhout wagenwijd open. Uiteraard zijn toegang en parkeren gratis.

Het terrein is ook voor fietsers of met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vorig jaar trok Goed Leven in de Bollenstreek zo’n 2500 bezoekers. Dit jaar verwacht de organisatie zo’n 50 deelnemende bedrijven en een toename van het aantal bezoekers.

Via de website www.goedlevenindebollenstreek.nl en via de facebook-pagina wordt informatie over de deelnemers en het programma bekend gemaakt.

Foto's BON 'Goed leven in de Bollenstreek' editie 2014.

De beurs is speciaal voor bezoekers die bezig zijn met hun woonomgeving en in een gezellige sfeer net iets leukers en mooiers willen vinden dan de standaardinrichting van hun woonomgeving, waarbij kennis en materialen zonder zorgen door lokale bedrijven wordt geleverd. Zie ook www.goedlevenbollenstreek.nl.

 

Inhoud van de beurs:

In een prachtige sfeervolle setting met feestelijke pagodetenten rond de bebouwing van Landgoed Tespelduyn treft u een beurs met kennis, informatie, leuke arrangementen, specifieke shows, een rondrit over Tespelduyn met aandacht voor het unieke uitzicht over de hele Bollenstreek vanaf “de Terp”, golfen, jeu de boules en meer beleving.

 

De standhouders zijn allen regionale ondernemers die elkaar aanvullen op hun eigen vakgebied. U kunt op de beurs terecht voor alle inspiratie en techniek in en rond uw huis. Er is advies te vinden van aankoop tot renovatie.

 

Entree en parkeren zijn gratis, de routeborden naar Tespelduyn leiden u rechtstreeks naar deze unieke gebeurtenis!

 

Data en tijden:

Zaterdag 21 september van 14:00 tot 20:00 uur

Zondag 22 september van 11:00 tot 17:00 uur