Datum: 01-06-2020 - 18:28
23
jul
'15

Zaterdag 1 augustus is het in Noordwijkerhout weer clowntjesdag.

Op zaterdag 1 augustus worden de winkelstraten in Noordwijkerhout weer omgetoverd tot een groot clownsparadijs. Dit evenement is vnl. gericht op kinderen van de basisschool leeftijd. Ook voor de nog wat kleinere kinderen zijn er leuke dingen om te doen...

Zo is er dit jaar weer een 17,5 meter lange stormbaan, waarop je lekker je energie kwijt kunt. Vind je dat nog een beetje eng? Dan kun je natuurlijk ook springen op de clownspringkussen! Oefen je behendigheid bij het ringgooien, probeer zoveel mogelijk punten te scoren!

Van al die spellen moet je natuurlijk wel even bijkomen, bijvoorbeeld door te kijken hoe de clown zijn ballonnenact uitvoert. Kun je meteen even iets lekkers eten of drinken, aangeboden door de deelnemende winkeliers.

Door het grote succes van afgelopen jaren en de daarbij behorende drukte, is dit jaar schminken een onderdeel geworden en haal je je deelnamekaart op de dag zelf vanaf 10:45 bij HEMA (in de Zeestraat).

Vergeet niet je clownspak aan te trekken, dit maakt het éxtra leuk! Graag tot ziens op zaterdag 1 augustus in het centrum van Noordwijkerhout!

Deelname aan het evenement is geheel gratis en wordt georganiseerd door de Noordwijkerhoutse ondernemers vereniging (NOV). www.nov.nu

 

Foto redactie BON