Datum: 01-10-2023 - 17:02
18
jul
'15

Een koninklijke stoet van prinsen en prinsessen in Noordwijkerhout. (237 foto's)

Het was vandaag weer flink druk in het centrum van Noordwijkerhout, heel veel kinderen waren met hun ouders en opa's en oma's op de prinsen- en prinsessendag afgekomen. Op diverse locaties konden de kinderen mee doen aan spelletjes, geschminkt worden of lekker knutselen...

Na het schminken, door leden van ODI, konden alle prinsen en prinsessen aanschuiven in een wachtende 'koninklijke stoet' voor een ritje in de glazen koets. Deze werd voortgetrokken door twee stoere paarden die telkens een rondje door ons dorp reed.

Bij Suzanne’s Feest-Shop konden de kinderen voelen hoe het is om een zeemeermin te zijn. Bij Van Delft Groente en Fruit in de Dorpsstraat kregen de prinsen en prinsessen een lekker appeltje van Sneeuwwitje onder toezicht van een heks. En bij Kiwi Kids aan het andere eind van de Dorpsstraat konden de kinderen heerlijk knutselen.

Van de Disney-film Frozen waren de echte Prinses Elsa, Prinses Anna en Olaf de sneeuwpop aanwezig in de tuin van de Witte Kerk, om gezamenlijk inclusief sneeuwvlokken met de kinderen op de foto te gaan.

 

De prinsen- en prinsessendag is altijd weer een bijzonder leuk initiatief van het NOV in Noordwijkerhout.

111 foto's BON
.