Datum: 19-04-2021 - 10:15
13
jul
'15

60 kinderen genieten van tennisbivak weekend. (foto's)

Afgelopen weekend was het tennisbivak verrassingsweekend van Tennisvereniging De Boekhorst voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Om 10 uur konden de kinderen hun slaapspullen in de hal van VVSB kwijt en ze konden zelf een slaapplek opzoeken. En om 10.30 uur werd er door alle 60 kinderen...

gezongen voor Anne van Liefland omdat zij jarig was en daarna konden de trainers beginnen aan de tennis clinic.

Na afloop snel omkleden en met zwemkleding terug om te lunchen. Om 12 uur vertrok iedereen naar Sport en Spelpaleis in Den Haag, waar iedereen gebruik kon maken van water activiteiten, in een grote bal voetballen, quad rijden enz.

Om 17 uur was het weer tijd om terug te gaan naar Noordwijkerhout, waar bij aankomst de patat met frikandellen en kipnuggets goed smaakte. En daarna was er tijd om vrij te tennissen/spelen.

Om 19 uur werden de kinderen opgehaald die niet bleven slapen en daarna was er bingo en voor iedereen prijs. Als afsluiting van de avond nog Big Hero 6 gekeken met uiteraard popcorn en daarna gingen sommige kids naar bed en de rest mocht nog even tennissen.

Rond 1.00 uur was het zo goed als stil en om 6.30 uur waren de eerste al weer wakker. Toen nog even kussengevecht, spullen pakken, eten en om 9.30 uur werden de kids weer opgehaald.

Wij als jeugdcommissie hebben het weekend erg genoten en weten zeker dat de kinderen dat ook hebben gedaan!

Foto's PR