Datum: 02-10-2023 - 16:07
24
jul
'15

Muziekfestival Loungefest 2015. (update 'the aftermovie' + 1324 foto's)

'Loungefest' aan het Oosterduinse meer is vijf jaar geleden begonnen als kinderpartijtje maar inmiddels gegroeid tot volwaardig festival. Dit monster der gezelligheid, deze titaan der vreugde zal ook dit jaar weer voor een spectaculair fenomeen zorgen. Om 13.00 uur werden onder...

zomerse weersomstandigheden de poorten geopend. Op het podium kondigde presentator Jelle Elferink twee prinsenparen aan die de eer kregen om het het festival te openen.

In hun toespraak gaven Prins Tulpie en Prinses Ferrari van de Tulpkabouters en Prins Stone en Prinses Jagger aan, dat muziek er voor jong en oud is en dat muziek ook verbroederd, ze wensten de vroege aanwezigen alvast heel plezier. Aan het eind van het feest bleek dat gelukkig ook het geval te zijn geweest.

"Het was supergaaf en precies wat we wilden. Het weer was prachtig en het was mooi om te zien dat alle festivalgangers het uitstekend naar het zin hadden. Op het hoogtepunt was er tweeduizend man op het terrein.'' aldus de organisatie van het Loungefest.

Update: 24-7-2015: Aftermovie met een overzicht (3.41 min.) van het Loungefest 2015 door Yorrick van der Gugten, klik hier.

61 foto's in de fotogalerij redactie BON (deze zijn geschoten bij de opening van het festival)

Foto-updates 13-7-2015 met een overzicht van het gehele feest:
Klik hier: 1011 foto's van fotograaf JP/Snapshot