10
jul
'15

Juf Ria, juf Marijke, meester Ger en meester Maarten nemen afscheid van de Victorschool. (foto's)

Vrijdagochtend 10 juli werden op de laatste schooldag voor de zomervakantie, vier leerkrachten feestelijk toegezongen door alle kinderen van de Victorschool. Meester Maarten Rodenburg, meester Ger Bischoff, juffrouw Marijke Rodenburg en juffrouw Ria Oostdam gaan van een...

welverdiend pensioen genieten. Vier leerkrachten die bijna hun gehele onderwijsloopbaan in Noordwijkerhout gewerkt hebben.

Maarten Rodenburg heeft maar liefst 43 jaar gewerkt op de Victorschool en heeft daarbij drie verschillende schoolgebouwen van binnen bekeken. Hij is in 1972 begonnen in het gebouw aan de Kerkstraat. Meester Maarten is voor de Victorschool belangrijk geweest bij de invoering van de computers in het onderwijs.

 

Marijke Rodenburg is haar onderwijsloopbaan begonnen in Haarlem, na één jaar begonnen in Noordwijkerhout op de Jozefschool  en vrij snel weer een overstap gemaakt naar de Victor. Marijke was de juf van groep 3.

Ger Bischoff is begonnen in Utrecht, daarna de Jozefschool in Noordwijkerhout van de Jozefschool in 1985 naar ’t Mossenest, die in 2001 in een fusie is opgegaan in de Victorschool.

Ria Oostdam is haar onderwijsloopbaan begonnen in Vogelzang. Daarna gestart met wat invalwerk op de Victorschool en daarna nog vele jaren in vast dienstverband.

Vier geweldige leerkrachten. De Victorschool gaat ze missen.