Datum: 29-02-2020 - 04:51
07
jul
'15

Avonturen beleven als echte indianen op Beverkamp. (foto's)

Slapen in een grote tent, marshmallows roosteren boven een kampvuur, barbecueën en de vredespijp zoeken zodat Luna en Sakima weer vriendjes konden worden! Afgelopen weekend, 3 t/m 5 juni zijn de Bevers van Scouting Bosgeest op kamp geweest. Eerst moesten de...

Bevers een mooie indianentooi maken zodat ze in style het weekend konden beginnen. Nadat iedereen als een echte indiaan uitgedost was kwamen Luna, Sakima en Nikan, drie echte indianen langs. Helaas kregen Luna en Sakima al vrij snel ruzie.

Luna liep boos weg. Dat vonden de Bevers erg jammer en ze vonden dat Luna en Sakima het goed moesten maken. Maar zoals dat gebruikelijk is bij indianen moet je daarvoor de vredespijp hebben en die was kwijt!

Zaterdag kwam de medicijnman met zijn vrouw langs om de Bevers te helpen zoeken naar de vredespijp, hij dacht namelijk dat die in een oude kist zat waarvan de sleutel weg was.

Maar helaas na een leuke speurtocht waar ze de sleutel vonden, bleek die er niet in te zitten. Toen gingen de Bevers maar barbecueën om de dag erna verder te zoeken.

Uiteindelijk bleek de bellenblaas vredespijp gewoon in Linnaeushof te liggen. Gelukkig konden Luna en Sakima dus toch voor het einde van het weekend weer vrede sluiten en vriendjes worden. En ging iedereen met goed gevoel naar huis!

Het kamp was de afsluiter van een heel leuk seizoen, in september starten de Bevers weer met een nieuw seizoen vol avonturen!

Foto's PR