19
apr
'12

“St. Jeanne d’Arc” geeft voorjaarsconcert.

Zaterdagavond 28 april verzorgt muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” haar jaarlijkse voorjaarsconcert in “De Schelft” te Noordwijkerhout. Zoals altijd is er weer een groot spektakel te verwachten. Ook dit jaar wil St. Jeanne d’Arc met alle donateurs, sponsors en iedereen die de vereniging...

een warm hart toedraagt een avond vol ontspanning en plezier beleven. En zoals u inmiddels van St. Jeanne d’Arc gewend bent, worden kosten noch moeite gespaard.

De Harmonie, Marchingband, Slagwerkgroep en Majorettes geven allemaal weer acte de presence. Een avond vol muziek, show, dans, zang ondersteund door licht en geluid. Iedere geleding heeft de afgelopen maanden hard geoefend om van dit concert ook weer een succes te maken. De Marchingband heeft een divers programma in petto. Zo zullen zij onder andere een muzikale preview geven van de nieuwe show “Soul Train”. Ook de slagwerkgroep en de majorettes halen alles uit de kast en hebben hard gewerkt aan een verrassend programma.

 

Een speciale rol is dit jaar weggelegd voor de harmonie. Zij zal niet alleen zelf een aantal muziekstukken ten gehore brengen, maar heeft dit jaar ook een programmablok waarin wordt samengewerkt met de band “The Mixed Company”, een ervaren coverband die al ruim 20 jaar met veel inzet en enthousiasme diverse popmuziek en classics ten gehore brengt. Samen met de harmonie van muziekvereniging “St Jeanne d’Arc” zullen zij het publiek meenemen in een muzikale voorstelling waarin de traditionele harmoniemuziek en de popmuziek bij elkaar komen. Met deze variëteit is een avond vol ontspanning en plezier voor jong en oud gegarandeerd.

De aanvang is om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur. Zoals ieder jaar kunnen onze donateurs, op vertoon van de jubileumgids gratis kaarten afhalen. Dit kan op de volgende adressen:

Th. Duivenvoorde, St. Victorlaan 14 (bij voorkeur na 17.00 uur)

VVV-kantoor, Dorpsstraat 8

’De Parade’, Van der Weijdenlaan 2a (na 17.00 uur)

 

Bent u geen donateur? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom. Toegangskaarten kosten € 6,- per persoon. Laat u verrassen door de diverse geledingen en laat u trakteren op een avondvullend, muzikaal programma.