Datum: 30-05-2020 - 00:24
07
jul
'15

Deana Lassooy exposeert samen met haar cursisten in het gemeentehuis.

In de periode van juli t/m september exposeert Deana Lassooy samen met haar cursisten in de hal van het gemeentehuis. Voor Deana is het drie jaar geleden ooit zelf begonnen in het gemeentehuis. Daarna is het in een stroomversnelling terecht gekomen. Er kwam...

steeds meer vraag naar deelname aan haar lessen en al gauw kroop ze in het voormalige C en T pand in de Kerkstraat en toverde het om tot een gezellig atelier. Het lesgeven vind ze zelf een welkome afwisseling en gezelligheid staat dan ook hoog in het vaandel.

Ze heeft bewust voor kleine groepjes gekozen zodat ze iedereen voldoende aandacht kan schenken. Ook de onderwerpen van schilderijen zijn zeer divers. Deana verteld haar cursisten altijd dat ze dat het beste kunnen gaan schilderen waar hun hart ligt.

Daar kiest zij bewust voor, dan blijft de aandacht en de concentratie het hoogst. Met trots presenteert ze dan ook de werken van haar cursisten. Wat begint met een houtskooltje om het vervolgens met kleuren tot leven te laten komen op het doek is keer op keer weer een uitdaging.

Voor meer informatie omtrent schilderijen/lessen www.facebook.com/lassooydeana of 06 462 424 56.