Datum: 29-02-2020 - 04:07
04
jul
'15

De Bevers helpen marsmannetjes met een ruimtereis.

Afgelopen weekend 26 t/m 28 juni zijn de Bevers van Scouting St. Jozef Emerentiana op kamp geweest. De bevers zagen bij aankomst 2 vreemde marsmannetjes door het bos lopen. We wilden een praatje maken maar konden ze niet verstaan. Daar hadden de marsmannetjes...

wat op gevonden. Een blauw wonder drankje zorgde ervoor dat we met ze konden praten. De marsmannetjes vertelden dat ze achterna gezeten werden door een gestoorde professor. Dit zorgde ervoor dat ze een noodlanding moesten maken. Nu is de raket stuk.

De bevers wilden wel helpen om de verloren onderdelen van de raket weer terug te vinden. Ook werden we verrast door een gestoorde professor. Die zocht meer informatie over hun taal en dat wonder drankje. Uiteindelijk heeft de gestoorde professor een flesje wonder drank mee gekregen om onderzoek te doen.

Tijdens ons kamp vonden we steeds een onderdeel van de raket. De marsmannetjes waren heel blij toen we met de kabel aankwamen die verbinding maakte met de motor. Na een test deed de raket het en konden de marsmannetjes de ruimtereis verder vervolgen.

De avond werd afgesloten met een kampvuur. De Bevers hebben zelf lekkere marshmallows gemaakt. Zondag kwam de gestoorde professor ons nog een aandenken brengen. Het was een ruimtelijk geslaagd kamp!!

Foto's PR