Datum: 17-09-2021 - 09:50
05
jul
'15

Maandag 13 juli de start van 6 toeristenmarkten in het centrum van Noordwijkerhout.

Het mooie weer is er al en de vakantie kan beginnen, de voorbereidingen voor de toeristenmarkt zijn weer in volle gang zijn. Op de maandagen van 13 juli tot en met 17 augustus zal de markt van 11:00 tot 17:00 uur open zijn, vanaf het marktplein tot rond de Witte Kerk...

Een uitgebreid scala aan leuke producten van ver en uit de regio kunt u op deze markt vinden. Willem de geurenman geeft u een kleine demonstratie met een heel oude originele Marokkaanse stenen handpersmolen. Hiermee laat hij zien hoe Arganolie geperst wordt uit de pitjes van de Argan vrucht.

De slipperbus heeft een uitgebreide collectie zomerstappers voor u. Naast mode voor grote maten vind u er ook herenmode, paardrijdartikelen, kindermode, huishoud, woon, tuin- en lifestyle artikelen. Dit jaar kunnen de kids pony rijden vanuit de havenstraat en kan je elke week knutselen bij Suzanne’s Feesthop voor de winkel.

Verschillende ambachten vind u rond de witte kerk waar u kan kijken en uitleg krijgt over verschillende oude routines. kom allemaal gezellig snuffelen op maandag en proef de ongedwongen en gezellige sfeer in Noordwijkerhout.

Ps. mensen die op deze markt willen staan kunnen zich nog aanmelden bij de NOV er zijn nog enkele plaatsen vrij.