Datum: 05-06-2020 - 14:09
30
jun
'15

Verslag 5e viswedstrijd en uitnodiging Jeugdkampioenschap van Noordwijkerhout.

Vrijdagavond 26 juni is de vijfde wedstrijd van Jeugdcompetitie van HSV de Arnoud gevist. Net als vorige week werd er gevist aan de Leidsevaart bij de recreatiestrook nabij Lisse. Het was eindelijk weer eens lekker weer deze avond dus de opkomst was weer goed en iedereen...

had er veel zin in. Helaas dacht de vis er deze avond iets anders over. Wel hadden alle aanwezige deelnemers vis gevangen, maar helaas niet echt grote aantallen.

Net als vorige week was Daan de Kan de beste. Dankzij een vangst van 314 cm is hij Jordi van Denzen voorbij en kruipt hij steeds iets dichter richting de lijstaanvoerder Bas van Schie, die deze avond 91 cm bij mocht schrijven. Ook Dennis Rotteveel deed goed zaken. Hij ving 130 cm bij elkaar en hierdoor stijgt ook hij een plekje in het klassement. De top drie na de eerste wedstrijd in de A-groep is als volgt:
Groep A:
1. Bas van Schie    1.655 cm
2. Daan de Kan        1.388 cm
3. Jordi van Denzen    1.198 cm

In de B-groep was deze avond David Schröder de beste. Hij ving 146 cm bij elkaar en verstevigd hiermee zijn knappe tweede plaats in het klassement. Ook Tony van Mullekom wist meer dan een meter bij elkaar te vangen. Hij had uiteindelijk 105 cm bij elkaar en dringt hiermee de top drie van het klassement binnen. Lars Derksen, wie de eerste 4 wedstrijden gemist heeft, ving net geen meter, maar dankzij zijn 99 cm komt hij de ranglijst binnen op de 8e plaats. De top drie in de B-groep is als volgt:
Groep B:
1. Caitlin Noordemeer    613 cm
2. David Schröder    380 cm
3. Tony van Mullekom    324 cm

 

De volgende wedstrijd is op zaterdagmiddag 4 juli en is tevens het Jeugdkampioenschap van Noordwijkerhout (zie uitnodiging hieronder). Alle jeugdige inwoners van Noordwijkerhout en leden van HSV de Arnoud in de leeftijd van 8 t/m 17 jaar mogen hier aan deelnemen. Dus nodig (daag) je broertje, zusje, vriendjes, vriendinnetjes etc. hier voor uit! Dan maken we er een gezellige en spannende middag van.

Loting is vanaf 13:00 uur, start wedstrijd 14:00 uur, einde wedstrijd 16:00 uur. Er zal gevist worden vanaf de steigertjes nabij tennispark Jonkers. Inschrijfgeld bedraagt € 2,- per deelnemer en kan ter plekke voldaan worden. Tot zaterdag! De complete uitslag is terug te vinden op internet; www.dearnoud.nl.