27
jun
'15

Na overname nog één apotheek in Noordwijkerhout.

De eigenaren van Apotheek de Schelft, onderdeel van de Samenwerkende Apotheken Bollenstreek (SAB) hebben in goed overleg met de eigenaar van Apotheek Noordwijkerhout (VNA) besloten om per 1 juli 2015 Apotheek Noordwijkerhout over te nemen. Dit betreft de vestigingen...

Dorpsstraat 35 en Via Antiqua 21 in het gezondheidscentrum.

Op dit moment zijn er in totaal drie apotheken in Noordwijkerhout. De veranderingen in de markt, zoals teruglopende inkomsten en steeds hogere eisen van de zorgverzekeraars, heeft beide partijen bij elkaar gebracht. Samen is gezocht naar een oplossing om de kwaliteit van de patiëntenzorg in Noordwijkerhout te behouden.

De eigenaren kwamen tot de conclusie dat Noordwijkerhout in de huidige tijd eigenlijk te klein is voor meer dan één apotheek. De vestigingen van Apotheek Noordwijkerhout worden daarom - gefaseerd -  gesloten.

Per 1 juli zal de locatie in de Dorpsstraat sluiten en uiterlijk eind april 2016 wordt ook de locatie in het gezondheidscentrum gesloten, zodat vanaf dat moment Apotheek de Schelft de enige apotheek in Noordwijkerhout is.

Overgang naar de Schelft

De klanten van de apotheek aan de Dorpsstraat kunnen vanaf 1 juli terecht bij Apotheek de Schelft, Via Antiqua 3 in Noordwijkerhout, telefoonnummer (0252) 34 04 80. De huidige klanten van de vestiging van Apotheek Noordwijkerhout in het gezondheidscentrum, Via Antiqua 21, kunnen hier nog tot uiterlijk april 2016 terecht. In de tussenliggende periode wordt Apotheek de Schelft aangepast.

Meer informatie
Natuurlijk hebben deze veranderingen gevolgen voor de klanten van de apotheken. De medewerkers denken graag mee over wat ze voor de klanten kunnen betekenen. Heeft u vragen over de veranderingen? Dan kunt u contact opnemen met Apotheek de Schelft, telefoonnummer (0252) 34 04 80 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..