Datum: 19-09-2020 - 17:44
25
jun
'15

Zondag 28 juni de eerste van 10 kofferbak- en rommelmarkten van de Keiebijters.

Wederom organiseren de Keiebijters deze zomer de bekende en inmiddels traditionele 10 kofferbak- en rommelmarkten op de zondagen. Ook dit jaar zullen deze weer plaatsvinden op het terrein van Raamwerk/Hafakker/Rivierduinen aan de Anemoonweg 2211 EM te Noordwijkerhout....

Vele verkopers nemen de moeite om elke zondag weer hun waren uit te stallen. De bezoekers kunnen ook dit jaar weer naar huis met dat ene boek, die speciale lamp of andere bruikbare dingen, waarnaar ze bewust op zoek zijn. De Keiebijters hopen uiteraard weer op een goede opbrengst om te kunnen gebruiken voor het organiseren van carnavalsactiviteiten voor bewoners en cliënten van Het Raamwerk en Rivierduinen.

Verkopers kunnen vanuit hun auto of gewoon op een plek onder een eigen partytent spulletjes verkopen. Voor de mensen die hun spulletjes willen verkopen kost een standplaats met auto € 15, een standplaats auto met aanhanger of standplaats bus(je) € 20,- Reserveren van een standplaats vooraf is niet nodig. Verkopers zijn vanaf 07.30 uur welkom en kunnen meer informatie vinden op onze website klik hier en onze facebookpagina klik hier.

Aanvang van de rommelmarkt voor bezoekers is: 09:00 uur en we stoppen om 16:00 uur. De toegang voor bezoekers is gratis. De Keiebijters bedanken de organisaties Rivierduinen, Parnassia en Raamwerk voor het geven van toestemming om rommelmarkten te mogen organiseren op hun terrein.