23
jun
'15

Dierenhoeve in de zomer langer open en terras koffiehuis krijgt metamorfose.

Met ingang van 27 juni t/m 7 september is De Dierenhoeve langer geopend en wel van 10.00 uur tot 18.00 uur, ook in de weekenden. Team Terra haakt in op een kwaliteitsslag in het horecagedeelte en teambuilding met de vrijwilligers. Zo ondergaat deze week het gezellige...

terras van het koffiehuis een metamorfose en wordt de uitstraling ervan gewijzigd, met o.a. een meer comfortabele zit voor de bezoekers, de aanleg van schaduwdoeken, die al eerder door vrijwilligers waren voorgesteld.

Aangrenzend aan het terras wordt een zandbak gecreëerd, waardoor ouders cq. oma’s/opa’s, de hele kleintje goed in de gaten kunnen houden. Daarvoor wordt over een deel van het terras een wilgenrek geplaatst, zodat de kinderen in het zicht blijven.

Koffiehuis in de weekends geopend
Het koffiehuis, dat dus nu ook in de weekenden geopend is, wordt ‘bevrouwd’, door onder meer Sanne Boswinkel en/of Ceciel van der Heijden; twee hobbyisten, die al een tijdje samenwerken op het gebied van catering en op zoek waren naar een plek, waar ze zich verder met hun passie (koken, quiches, salades etc.) kunnen ontwikkelen.

Met het Koffiehuis op de Dierenhoeve valt zowel voor hen als voor de Dierenhoeve het geheel op z’n plek. Door de week wordt het koffiehuis bemand door o.a. Ido Pot en Louise van Luijk van Team Terra, aangevuld met de Noordwijkerhoutse Eva v.d. Bosch.

“Allemaal enthousiaste mensen, die het de bezoekers naar de zin willen maken”, aldus Ido. “Zo hopen we, met het zomerseizoen in aantocht, meer bezoekers, ook die van de campings, op de Dierenhoeve te krijgen – en te houden met o.a. een aanbod van een gevarieerd assortiment aan kwaliteitskoffie met huisgemaakt gebak, tussendoorhapjes, lunches, smoothies  etc. Alles met het doel om meer inkomsten te kunnen generen”.

Het terras wordt a.s. vrijdag aangepast. Vrijwillige handen zijn natuurlijk altijd welkom.

v.l.n.r.: Louise van Luijk, Sanne Boswinkel, Ceciel van der Heijden en Ido Pot (foto THV)