Datum: 13-11-2019 - 20:53
22
jun
'15

NSL Midzomernachtwandeling met 100 wandelaars een groot succes.

Tijdens de kortste nacht van het jaar, zondagochtend 21 juni om exact 04.30 uur werd de Midzomernachtwandeling georganiseerd door atletiekvereniging De Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL). De opkomst was groot. Zo’n circa 100 wandelaars melde zich rond 04.00 uur...

bij de Hardloopwinkel waar zij ontvangen werden met een kop koffie. Daar ontvingen zij bonnen voor het georganiseerd ontbijt na afloop van de wandeling.

In de vroege ochtend was het in eerste instantie nog enigszins drukkend maar naarmate de ochtend vorderde, kwam een lekkere frisse bries voorbij.

Aan het eind van de loop werden sommige wandelaars overvallen door een bui maar dat mocht de pret niet drukken. Deze bijzondere wandeling ging dwars door duin, bos en het strand en had een afstand van 20 km.

Een van de deelnemers, Irma van Ankeren liep samen met haar dochter van 14. “Een superleuk alternatief voor de avondvierdaagse, roept ze enthousiast! Onderweg schieten de konijnen over de weg en loopt er pardoes een hert voorbij. De wandeling was zeer gemoedelijk en heerlijk rustgevend en de kids vonden het geweldig. Volgend jaar gaan we met het hele gezin!”.

Vanaf 07.00 uur meldde de eerste wandelaars zich voor een heerlijk ontbijt bij Lunchroom Arthur, waar ondanks een kapotte vaatwasmachine een héérlijk ontbijt werd genuttigd.

Foto's PR