Datum: 09-08-2022 - 00:11
19
jun
'15

Willy Gillissen Buurtzorg Noordwijkerhout neemt afscheid na 46 jaar werken in de zorg.

In een goed gevulde ontmoetingsruimte van de Clemenshof aan de Kerkstraat, vond woensdagmiddag 17 juni een minisymposium plaats ter gelegenheid van het afscheid van Willy Gillissen. Thema van de middag was: Met Hart en Ziel. Willy Gillissen is de initiatiefneemster van het...

opzetten van team Buurtzorg Noordwijkerhout en team Buurtzorg Psychogeriatrie en nam gisteren afscheid na 46 jaar werkzaam te zijn geweest in de zorg.

Zij vond het belangrijk om af te sluiten met een minisymposium over het belang van goede zorg voor de dementerende oudere en zijn naaste.

De sprekers deze middag waren Sjef van Bommel, schrijver van het boek ‘ik ben niet kwijt’ en Lies Rutten, collega casemanager. Muzikale omlijsting werd verzorgt door Ingrid Geerlings.

De middag werd geopend door John Gillissen, echtgenoot van Willy en Fieke Klaver, een goede vriendin van haar, praatte de middag aan elkaar.

Het werd een boeiende, leerzame en gezellige middag waarin veel thema’s besproken werden die heel herkenbaar waren voor de aanwezigen.

Voor Willy een wel verdiend afscheid van haar werkzame leven, wat zij altijd met hart en ziel gedaan heeft.

Foto's PR