Datum: 14-08-2020 - 13:05
18
jun
'15

CD presentatie band Kakofonix.

Wat begon als een idee om ‘even een demo’ op te nemen, werd als snel omgevormd tot het opnemen van een echte CD. Gestimuleerd door vrienden die geloofden en in het concept van de band: de mannen van Kakofonix spelen strakke rockende blues met teksten van eigen bodem...

De CD is grotendeels gefinancierd via crowdfunding.

In de basis is hun muziek eenvoudig en de bezetting van de band is dat ook: gitaar, bas en drums met als rode draad de herkenbare sound van de bluesharp. Ze hebben bewust gekozen voor Nederlandse teksten, ‘omdat je daar toch het beste je gevoel in kwijt kunt en je boodschap mee over kunt brengen’, aldus Bart Swerts, oprichter en voorman van de band.

Drummer van Kakofonix is Noordwijkerhouter Jeroen de Groot, die laatst nog drumde bij De Passie en eerder drumde hij bij Noordwijkerhoutse band Ducktape.

Natuurlijk staan de Kako’s na hun optreden klaar om de CD’s te signeren die te koop zijn tijdens de presentatie! De CD presentatie vindt plaats op vrijdag 19 juni om 21:00 uur in Café Boeijen, E.A. Borgerstraat 50 in Katwijk.

Kakofonix zijn: Bart Swerts (zang, gitaar, bas), Arie van der Plas (bluesharp, zang), Glen Addy (bas, gitaar, zang) en Jeroen de Groot (drums). De bandleden zijn afkomstig uit Katwijk, Noordwijk en Noordwijkerhout.

Website : www.kakofonix.nl
Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.