Datum: 25-06-2022 - 16:12
17
jun
'15

Uniek concert 100-jarige Harpe Davids samen met St. Jeanne d’Arc en Altesa.

Zaterdag 27 juni van 15.30 tot 16.30 uur geeft de Harpe Davids samen met de andere muziekverenigingen uit Noordwijkerhout, St. Jeanne d’Arc en Altesa een concert in de tuin van de Witte Kerk. Al enkele jaren organiseert de Harpe Davids voor de zomervakantie de ‘Harpdag’...

Samen met iedereen die een muziekinstrument speelt wordt een hele dag wordt gerepeteerd. De dag wordt afgesloten met een concert in de tuin van de Witte Kerk. Dit jaar doen St. Jeanne d’Arc en Altesa mee en vormen de drie verenigingen een groot orkest.

Voor het programma is een keuze gemaakt uit het repertoire van deze drie orkesten. De muzikale leiding is die dag in handen van de dirigent van de Harpe Davids, Hendrik Jan Lindhout, die zelf als 8-jarig jongetje met zijn muzikale carrière is begonnen bij de Harpe Davids. Dit unieke concert mag u natuurlijk niet missen. Dus kom allemaal luisteren op zaterdag 27 juni.

Sinds september 2014, het begin van het 100-ste jaar van de vereniging, heeft de Harpe Davids een aantal concerten gegeven met verschillende koren zoals het Mannakoor, Revoice en Just for Fun. In april was er de samenwerking met de coverband Nightlife in Café Van der Geest.

Al deze concerten vormen de opmaat naar het jubileumconcert op zaterdag 26 september ter gelegenheid van een eeuw Harpe Davids in Noordwijkerhout. Zet u die datum ook alvast in uw agenda!

Foto's BON