Datum: 14-08-2020 - 04:37
16
jun
'15

Sportief jaarlijks uitje voor de Babyfaaten en de dansmariekes. (foto's)

Afgelopen zaterdag organiseerde de begeleiding van de Kaninefaaten weer het jaarlijkse uitje voor de Babyfaaten en hun dansmariekes. In totaal waren er op deze dag 43 kinderen aanwezig. De groep bestond uit zowel de afscheidnemende als nieuwe raadsleden en dansmariekes....

Er werd verzameld bij de Voltage (de werk en opslagruimte van de Kaninefaaten in De Schelft) daar kreeg iedereen de opdracht om zijn of haar fiets versieren. Via een fietsroute door het dorp moesten ze verschillende opgekregen opdrachten uitvoeren.

De route leidde uiteindelijk naar de Luchterweg waarbij op het terrein van CJ Duivenvoorde Opslag B.V. een heuse zeskamp klaar stond. De Babyfaaten en de dansmariekes werden verdeeld in 6 groepen en volgde er een mooie strijd met jong en oud voor de begeerde eerst plaats.

De sportieve en gezellige dag werd afgesloten met een lekkere barbecue. De Babyfaaten gaan zich nu opmaken voor het zomercarnaval van 55-jarige Kaninefaaten op zaterdag 22 augustus, waar natuurlijk de Babyfaaten en hun dansmariekes weer voorop zullen lopen in de optocht.

Foto's PR