Datum: 27-09-2022 - 01:03
14
jun
'15

Golfwedstrijd Club Med en TravelXL Beuk op Golfbaan Tespelduyn met 158 deelnemers groots succes. (Harry Kokhuis wint hoofdprijs)

Ideaal golfweer op zaterdag 13 juni voor een fantastische golfdag op de prachtige golfbaan van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. Patrick Beuk, eigenaar van TravelXL Beuk en Olivier Hannaert, commercieel directeur Club Med zetten de laatste puntjes op de i met...

Peter Duivenvoorde, directeur van Tespelduyn. Een wel heel bijzondere golfdag staat op het punt te beginnen. Liefst 158 golfers hebben zich ingeschreven voor de golfwedstrijd en zij allen maken kans op de geweldige prijzen; uniek in Nederland! De baan is dan ook exclusief gereserveerd voor dit spektakel en de eerste golfers starten reeds iets na 7.00 uur.

Het initiatief werd genomen door TravelXL Beuk, met 4 vestigingen in Zuid-Holland een gevestigde naam. TravelXL heeft 46 kantoren in heel Nederland waarbij XL staat voor excellent, zowel in keuze, service, prijs, kennis als in advies. Zowel Club Med als TravelXL en uiteraard Golfbaan Tespelduyn richten zich op golfers.

Juist daarom nam Beuk het initiatief om met Olivier en Peter te sparren. “De eerste kennismaking voelde direct al erg goed. We zijn nuchter, spreken dezelfde taal en begrijpen wat de golfers zoeken. We kwamen er samen al snel uit. Het eerste concrete resultaat is deze unieke laagdrempelige, openbare 9-holes golfwedstrijd met een ongekende prijzentafel van liefst € 3.750 !”

“Voor Tespelduyn is het natuurlijk fantastisch om met deze twee professionele organisaties samen te mogen werken”, aldus Peter Duivenvoorde. “Onze doelstelling sluit perfect aan, namelijk een breed golfpubliek bereiken en wij hebben er voor gekozen dat elke golfer met minimaal handicap 54 kan deelnemen én iedereen kans maakt op een prijs.

Of je nu vrouw of man bent, een lage of hoge handicap hebt, iedereen had even veel kans om te winnen omdat de prijzen middels loting verdeeld werden. De scorekaart van deze dag was het lot. Uiteraard waren er ook prijzen voor de neary en de longest bij de dames en heren”. Duivenvoorde vervolgt: “Juist door het laagdrempelige karakter en de gelijke winkans deden liefst 158 golfers mee aan dit spectaculaire evenement.”

De fantastische hoofdprijs van een week all-inclusive golfvakantie voor 2 personen op een Europese Club Med-bestemming werd gewonnen door: Harry Kokhuis. De reischeque van € 500 ging naar Olaf Overbeek en Nel Hachmang mocht met de mooie reischeque van € 250 naar huis.

Verder verdeelden de golfers liefst 5 reischeques van € 100, vele greenfees, greenfee- & dinerarrangementen, High Tea’s en dinerbonnen.

“Onze uiterst prettige samenwerking samen met de fantastische opkomst en de enthousiaste reacties van de golfers hebben ons doen besluiten om nu reeds een vervolg te plannen. De volgende Club Med / TravelXL - golfdag op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn vindt plaats in juni 2016 “, aldus Patrick Beuk.

Golfbaan Tespelduyn is een uitstekend onderhouden en uitdagende golfbaan met B-Status, gelegen in Noordwijkerhout in het hart van de Bollenstreek. In 2014 werd de zeer eervolle 2e plaats behaald tijdens de o.a. door de NGF georganiseerde verkiezing Golfbaan van het Jaar 2014.

Golf & Gastvrijheid, Tespelduyn’s filosofie, wordt door golfers zeker gewaardeerd. Op www.leadingcourses.com - Europa’s grootste beoordelingssite door golfers en voor golfers -  heeft Tespelduyn specifiek op gastvrijheid de 9e plaats van Nederland. Tevens heeft Tespelduyn het Leadingcourses-predicaat ‘Recommended’ (aanbevolen). Dit predicaat wordt uitsluitend toegekend aan golfbanen met een totaal-beoordeling van hoger dan 7,5.

Op de 375 meter lange hole 3 bevindt de afslag zich op 23 meter hoogte en de green op zeeniveau. Vanaf dit hoogste punt is er een werkelijk fabuleus uitzicht op de skylines van Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag. Tevens heeft Tespelduyn 1 par 5 hole met een lengte van 446 meter, waarbij de afslag zich op zeeniveau bevindt en de green op 18 meter hoogte ligt. Uniek in Nederland! U vindt alle informatie op www.tespelduyn.nl

Beuk XL heeft juist Club Med erbij betrokken omdat Club Med het roer heeft omgegooid. Zij gaan zich volledig inzetten op de 4 en 5 tridents, het luxere segment, clubdorpen in de wereld. Wie wil dat nou niet zelf ervaren? En dat roer dat omgaat bij Club Med is hierbij wel heel toepasselijk.

Veel mensen zullen niet weten dat naast de Clubdorpen Club Med ook beschikt over een prachtige vijfmaster, de Club Med 2. Olivier Hannaert van Club Med licht toe: “Met deze vijfmaster zijn verschillende thematische cruises te maken, zoals een mini- , familie- , gastronomische cruise en niet te vergeten de golfcruise!

Juist deze winter doen wij het hart van menig golfliefhebber sneller kloppen met de golfcruise. Tijdens deze golfcruise doen wij de mooiste bestemmingen aan: Saint Lucie, Barbados, Porto Rico, Saint Thomas, Nevis en Anguilla. Op deze bestemmingen heeft Club Med samen met TravelXL Beuk enkele van de meest prestigieuze golfbanen uitgekozen, waarop de golfcruise-deelnemers zullen spelen.

Voor meer informatie en reserveringen kan contact opgenomen worden met TravelXL Beuk via www.reisburobeuk.nl of telefonisch via 0252-419138”.