Datum: 09-04-2020 - 01:58
13
jun
'15

Sint-Gregorius Medailles voor Ruud van Hal (goud) en Thijs van Leeuwen (zilver).

Als slotakkoord van de uitgaansdag op 11 juni van Herenkoor St. Caecilia van de St. Victorkerk werden twee leden gehuldigd vanwege hun respectievelijk gouden en zilveren zangersjubileum. Voorzitter Ruud van Hal laat zijn welluidende basstem al 40 jaar horen en kreeg daarvoor...

de gouden medaille van de Sint-Gregoriusvereniging, de instantie ter bevordering van de kerkmuziek. In 2013 werd Ruud al begiftigd met het Victorkruis voor zijn vele inspanningen ten dienste van de parochie.

Thijs van Leeuwen ontving de zilveren medaille van de Sint-Gregoriusvereniging. Thijs was met zijn heldere tenorstem 25 jaar lang beschikbaar voor de zang tijdens de eredienst, naast zijn dagelijks werk als chauffeur.

Pastor Henk de Groot van de overkoepelende Sint-Maartenparochie speldde de jubilarissen hun onderscheiding op. Echtgenotes Lia en Janny deelden in de feestvreugde en werden in de bloemetjes gezet.

Twee andere koorleden, Kees de Vries en Piet Warmerdam, ontvingen een oorkonde met vermelding van hun 12,5-jarig koorlidmaatschap.

Foto: Fred Groot
Onderschrift foto:
De jubilarissen met hun echtgenotes bij de toren van de St. Victorkerk: links Ruud en Lia van Hal, rechts Thijs en Janny van Leeuwen en in het midden pastor Henk de Groot.