Datum: 01-07-2022 - 01:08
11
jun
'15

Team 'De Hooplopers' neemt deel aan Samenloop voor Hoop.

Wij als 'Team de Hooplopers' doen mee met de Samenloop voor Hoop op zaterdag 13 juni en zondag 14 juni op het sportpark van SJC in Noordwijk. De Samenloop voor Hoop is een wandelevenement waar teams 24 uur lopen in de strijd tegen kanker. Rondom dit evenement staan...

kramen en tenten van deelnemende teams die hier leuke activiteiten organiseren om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de strijd tegen kanker.

In deze kraam verkopen wij als team kaarsen voor de kaarsenceremonie die zaterdagavond om 22.30 uur plaats vind. En wij verkopen verschillende producten speciaal gemaakt voor het evenement.

Ook hebben wij als team een aantal workshops bloemschikken en schilderij verven georganiseerd. De materialen voor het bloemschikken zijn gesponsord door Bloemenhoek Het Uitzicht aan de Ruigenhoekerweg.

En de workshops worden begeleidt door Joke Heineman van Creabezig. Haar werk is te bekijken op Facebook Creabezig. De workshops worden gegeven op zaterdag van 15.00 tot 18.00 uur en op zondag van 10.30 tot 13.00 uur.

Wij zien u graag 13 en 14 juni op het sportpark van SJC in Noordwijk.

Foto's PR