Datum: 31-05-2020 - 16:05
08
jun
'15

Bedrijven promoten zich op BON: Smallsteps Kinderdagverblijf en BSO Duinrakkers.

Onlangs heeft een nieuwe adverteerder zich aangemeld bij Blik Op Noordwijkerhout, wilt u uw bedrijf ook promoten, klik dan hier. We willen u graag kennis laten maken met Smallsteps Kinderdagverblijf en BSO Duinrakkers. Zij hebben van maandag 8 t/m vrijdag 12 juni open huis....

Wordt u binnenkort vader of moeder of heeft u net een kindje gekregen, en bent u op zoek naar een geschikt kinderdagverblijf? Bij smallsteps zetten onze pedagogisch medewerkers zich dagelijks in om de allerbeste kinderopvang te bieden. Zo draagt smallsteps bij aan een sterke start.

Speciaal voor (aanstaande) papa’s en mama’s houden wij open huis van maandag 8 t/m vrijdag 12 juni. Bezoek één van onze locaties en neem deel aan een van de activiteiten, of loop vrijblijvend binnen voor een rondleiding.

Bovendien ontvangt u, na afloop van een rondleiding, drie maanden lang het tijdschrift ‘fabulous mama’ gratis. En wanneer u besluit klant bij ons te worden maakt u ook nog eens kans op één van de 350 Sparta mamafietsen.

Lukt het u niet om tijdens onze traktatieweek langs te komen? De locatiemanager maakt graag op een ander moment tijd voor u vrij om u rond te leiden op de locatie.


Klik hier voor meer info over Smallsteps

Noordwijkerhout ontvangt 'Google eTown Award', met BON als goed voorbeeld.